Представники Закарпаття у пляжному виді спорту стали третіми в Україні!

Представники Закарпаття у пляжному виді спорту стали третіми в Україні!
Це Юрій Бокшан із Ужгорода та Михайло Скукіс зі Сваляви. Виявляється, і в нас у краї живуть любителі й такого виду спорту, як пляжний волейбол.

 

Зокрема, цьогоріч у смт. Млинів на Рівненщині фінішував четвертий чотиризірковий тур чемпіонату України з пляжного волейболу, в якому впродовж трьох днів виборювали першість шістнадцять волейбольних пар із Запоріжжя, Ужгорода, Чернігова, Самбора (Львівщина), Херсона, Хмельницького, Кропивницького, Сваляви (Закарпаття), Харкова, Дубровиці (Рівненщина), Рівного, Млинова та інших.

У фінальному двобої на піску райцентру над Іквою чемпіонський титул розіграли пара Владислав Христов і Ярослав Гордєєв із Запоріжжя із запоріжанином, майстром спорту міжнародного класу Миколо Бабічем і млинівчанином Олегом Покотилом. Хоч як не старалися останні, але фортуна була боці пари Христов – Гордєєв. До речі, ці волейболісти перемогли і у попередньому турі чемпіонату України.

Найбільше здивували бронзові призери: нагороди вибороли Юрій Бокшан із Ужгорода та Михайло Скукіс зі Сваляви. Ніхто навіть не здогадувався, що у нашому невеличкому закарпатському містечку живе палкий прихильник пляжного волейболу. Отже, вітаємо волейбольну пару й окремо нашого земляка!

Іван Нагірняк

 

25 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів