Закарпатцям з особливими потребами подарував гуманітарну допомогу БФ «Співчуття»

Закарпатцям з особливими потребами подарував гуманітарну допомогу  БФ «Співчуття»
Малозабезпеченим членам Закарпатського обласного осередку Української федерації інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату надав значну гуманітарну допомогу Закарпатський обласний благодійний фонд допомоги вдовам, сиротам та інвалідам «Співчуття.

 

До голови фонду пана Когутки Станіслава Івановича за допомогою особисто звернувся голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. Він відразу відгукнувся на прохання та за сприяння надав допомогу малозабезпеченим особам з обмеженими фізичними можливостями одягом та продуктами харчування.

Дуже радує те, що в такий нелегкий для України час знаходяться люди готові безкорисливо допомогти особам з обмеженими фізичними можливостями більшість з яких живе на мізерну пенсію.

Голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Лизанець Олександр Михайлович від імені членів та волонтерів осередку висловлює велику вдячність пану Когутці Станіславу Івановичу.

Шановні читачі, у Вас також є можливість підтримати діяльність Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, надавши посильну допомогу:

ПАТ КБ “Приватбанк”, п\р 26004053909822,

 код ЄДРПОУ 37231258, МФО 312378

За детальнішою інформацією можете звертатись за телефоном 0997915415

 

25 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів