Андрій Любка презентує новий роман ужгородцям уже у вересні

Андрій Любка презентує новий роман ужгородцям уже у вересні
Попри таємничо-романтичну назву, у нового роману Андрія Любки, - реалістичний сюжет. Так, кажуть, там серед персонажів буде навіть суддя, що скоїв ДТП напідпитку.

 

Інші деталі твору стануть відомі пізніше, втім, незабаром: молодий письменник представить Україні новий роман "Твій погляд, Чіо-Чіо-сан" уже у вересні.

На афіші – розклад перших презентацій роману.

Андрій Любка презентує Україні новий роман уже у вересні (+ РОЗКЛАД ПРЕЗЕНТАЦІЙ) (чіо іл)

А ось дещо про твір: "П’яний суддя на пішохідному переході збиває на смерть молоду жінку і, ясна річ, без особливих зусиль уникає покарання. Але чоловік збитої – не з тих, кого можна купити чи залякати, він краще втратить усе, та відомстить. Психологічний трилер про сучасну Україну, де вартість людського життя вимірюється хабарями, а вбивці стоять у перших рядах на церковних службах. Але до чого тут Пучіні і здатний спопелити душі обох антагоністів погляд мадам Батерфляй? І чи справді поділ на добро і зло є в цьому романі таким однозначним? Відповіді на останнє запитання читач не знайде до самої розв’язки. А можливо, й після неї".

Жанр: психологічний трилер. Редактор: Олександр Бойченко. Ілюстрації: Альона Шум. Художнє оформлення: Анна Стьопіна. Видавець: Meridian Czernowitz.

Автор також каже: якщо вам дуже вже кортить почитати або у вашому місті презентації поки не заплановано - замовляйте книжку з автографом за цим посиланням.

Раніше Андрій Любка показав у мережі ілюстрації до роману, авторства Альони Шум.

 

26 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів