Задля покращення ефективності та якості надання адмінпослуг, автоматизації діяльності центрів Закарпаття

Задля покращення ефективності та якості надання адмінпослуг, автоматизації діяльності центрів Закарпаття
На розгляд депутатів облради під час 12-ї сесії підготовлено проект рішення «Про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки (зі змінами від 22.02.18).

 

Метою проекту рішення є покращення ефективності і якості надання адміністративних послуг, автоматизації діяльності центрів надання адміністративних послуг. Тож прийняття даного рішення сприятиме ефективному та своєчасному використанню коштів, виділених з обласного бюджету на 2018 рік для реалізації заходів Програми.

Даний документ розроблено департаментом економічного розвитку і торгівлі ОДА та погоджено заінтересованими структурними підрозділами облдержадміністрації.

Проектом рішення вносяться зміни до Програми розвитку малого та середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки з метою підвищення комфортності обслуговування суб’єктів звернення, запровадження сучасних методів та засобів збирання, обробки, зберігання даних

Проект рішення розміщено на сайті обласної ради для громадського обговорення з метою надання зауважень та пропозицій

Очікуваними результатами реалізації проекту рішення є збільшення кількості та покращення ефективності і якості надання адміністративних послуг громадянам та суб’єктам господарювання.

У разі прийняття обласними обранцями цього рішення, контроль за його виконанням покладатиметься на першого заступника голови ОДА та профільну постійну комісію обласної ради з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій.

Прес-служба Закарпатської облради

 

27 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів