Гастрономічних підприємців Закарпаття запрошують до столиці України

Гастрономічних підприємців Закарпаття запрошують до столиці України
На Дні гостинності в Україні (UKRAINIAN HOSPITALITY DAYS), які проходитимуть у Києві з 3-го по 5-те жовтня.

 

3-5 жовтня 2018 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Україна) проходитиме UITM – 25-й Ювілейний міжнародний туристичний салон «Україна».

UITM є найбільшою туристичною подією сезону осінь-зима в Україні, і є ефективним інструментом популяризації її туристичного напрямку в цілому, та окремих регіонів на національному та міжнародному ринках.

 Цього року на виставці UITM організатори планують розширити експозицію України та об’єднати стенди міст та регіонів України в єдину експозицію UKRAINIAN HOSPITALITY DAYS (Дні гостинності в Україні).

 Участь у спеціальній експозиції UKRAINIAN HOSPITALITY DAYS надає можливість всім містам та регіонам представити весь спектр атмосфери гостинності свого краю як для українського туриста, так і для іноземних гостей.

Зважаючи на те, що Національною туристичною організацією України 2018 рік визнано роком Гастрономічного туризму, представники бізнесу Закарпаття (ресторани, кав?ярні, броварні, сироварні, фермерські господарства, винні господарства тощо) мають можливість презентувати та продавати свої гастрономічні родзинки у спеціальних гастрономічних локаціях.

 У зв? язку з цим, пропонуємо вищезазначеним суб’єктам розглянути можливість спільної участі у вищезазначеній туристичній виставці на єдиному загальнообласному стенді «Закарпаття туристичне».  Кількість місць на стенді обмежена!

Для участі необхідно заповнити ЗАЯВКУ.    

У випадку виникнення питань телефонуйте: (0312) 61 44 11.

Джерело: "Вітаємо на Закарпатті!"

 

28 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів