Вдалий виступ ужгородських гирьовиків

Вдалий виступ ужгородських гирьовиків
25 серпня у польському Ольштині відбувся ІІ Чемпіонат Європи серед клубів. У змаганнях прийняло участь 10 клубів з 5 країн. Україну представляв клуб "AKLU-Fitlife", за який виступали 3 ужгородця – Михайло Тупиця, Василь Потокій та Андрій Яремус.

 

В особистому заліку чемпіонами та призерами у двоборстві стали: Михайло Тупиця - 1 місце, в/к до 68 кг; Василь Потокій - 1 місце, в/к до 73 кг; Ярослав Панькевич - 2 місце, в/к до 85 кг; Андрій Яремус - 1 місце, в/к до 95 кг; Андрій Лагуш - 1 місце , в/к понад 95 кг. В довгому циклі: Ігор Кохан - 1 місце, в/к до 68кг; Богдан Тольпа - 3 місце, в/к до 68 кг; Володимир Андрейчук - 1 місце, в/к до 73 кг; Роман Грушка - 1 місце, в/к до 78 кг; Андрій Грицак - 3 місце, в/к до 85 кг; Петро Багрій - 1 місце, в/к до 95 кг; Андрій Лагуш - 2 місце, в/к понад 95 кг.

В командній естафеті наша команда отримала впевнену перемогу, за нами клуб з Польщі, третіми стали литовці.

В загальнокомандному заліку "AKLU-Fitlife" зайняв другу сходинку, поступившись полякам. Третьою стала команда з Литви. Хороша організація змагань та позитивна дружня атмосфера залишила приємні і незабутні враження.

Спортсмени щиро вдячні Голові правління Асоціації гирьового спорту України Андрію Яремусу за організацію відрядження нашої команди на клубний Чемпіонат Європи.Також виражають вдячність Почесному президенту Асоціації гирьового спорту України Ігору Миколайовичу Поберу та Голові осередку федерації гирьового спорту Закарпатської області Анатолію Володимировичу Ковальському.

 

28 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів