«Ужгород» у гостях перемагає «Вітязь»

«Ужгород» у гостях перемагає «Вітязь»
Через участь у чемпіонаті України з футболу серед аматорів ФК «Ужгород» зіграв матч 13-го туру з концгазівським «Вітязем» сьогодні, в середу 29 серпня. Незважаючи на те, що клуб з обласного центру грав на виїзді в Концові, наставник ужгородців Мирослав Бабяк випустив на поле молодих гравців, які не часто потрапляють до основного складу. Таким чином наставник містян дав можливість перемочити гравцям основи, які вже в неділю вийдуть на поле в виїзному матчі проти чортківського «Кристалу» в аматорах.

 

Натомість, і в господарів поля також зміни – тренеру Вячеславу Пінковському, допомагає його колега по роботі в міському СДЮСШОРі Тарас Вайданич. А в складі самої команди також є кілька нових облич, зокрема новим стражем воріт «Вітязя» став над досвідчений Володимир Овсієнко, на лівому краї захисту та в центрі виступають двоє молодих легіонерів із Нікополя -  Чегіль Євген та Сумцов Максим.

Перша половина зустрічі проходила досить рівно, без особливих загострень. Мяч в переважній більшості тримався в центральній частині поля.  Тож команди пішли на перерву без забитих м’ячів.

Другий тайм розпочався з обопільних атак, але за 15-ть хвилин успіху досягли саме ужгородці. Особливо постарався Вадим Ференцик, який і в першому таймі був доволі активним. Біля правої бровки  на власній половині поля він змусив сфолити Євгена Чегіля і сам же виконав стандарт – точно на Івана Ільчука, якого чомусь гравці «Вітязя» залишили без належної уваги. Іван головою точно кладе м’яч в кут воріт – Овсієнко лише поглядом супроводив м’яч, який закотився у сітку воріт. Далі наставник «Ужгорода» проводить одразу 4-ри заміни, випустивши на поле гравців, які постійно виходять в основному складі команди. Але тривалий час хлопці входили в гру, тому відчутного підсилення з перших хвилин їх виходу на поле не було. Лише на 86-й хвилині Сергій Машталір зумів таки віддати передачу з правого краю, а Олександр Грицькевич ефектно в падінні через себе знімає всі запитання щодо переможця в цьому матчі. Тож «Ужгород» впевнено перемагає та йде в відрив від найближчих переслідувачів до своєї третьої сходинки в турнірній таблиці.

Технічні дані

Стадіон «Вітязь» с. Концово

Глядачів: 300

«Вітязь» (Концово) – «Ужгород» (Ужгород) – 0:2 (0:0)

Голи: Ільчук 60, Грицькевич 86

Арбітр: Сергій Дребужан (Мукачівський район)

Асистенти арбітра: Мучичка Йосип, Федак Василь (Мукачівський район).

Делегат ФФЗ: Бобаль Матвій (Ужгород).

«Вітязь»: Овсієнко Володимир, Колобов Євген, Бойкул Юрій, Пустовіт Артем, Чегіль Євген (Красношлик Василь 58), Сумцов Максим (Горняк Андріан 71), Мадяр Олександр, Зизич Андрій, Готра Едуард (Костик Олександр 67), КовтанВячеслав, Дзьоба Едуард.

Запасні: Лабяк Юрій, Повхан Сергій, Сердюк Владислав, Будз Богдан

Тренер: Пінковський Вячеслав

«Ужгород»: Славік Юрій, Ільчук Іван, Селещук Вадим, Чепа Станіслав, Бонтей Василь (Грицькевич Олександр 60), Лазар Андрій (КеменьГабор 60), Ференцик Вадим (Дуран Володимир 60), Гальчак Микита, Предчук Антон (Дудаш Михайло 60), Ковач Іван (Машталір Сергій 60), Яковлєв Владислав.

Запасні: Маркович Олег, Буксар Степан.

Тренер: Бабяк Мирослав

Семен МИХАЙЛИК

 

30 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів