Ремонтні роботи завершуються – УжНУ готовий зустрічати студентів

Ремонтні роботи завершуються – УжНУ готовий зустрічати студентів
Хоч літо прийнято асоціювати з відпочинком – для адміністративно-господарської частини УжНУ це найбільш напружена і відповідальна пора. На початку липня ми вже розповідали про перші результати виконаних ремонтних робіт та планами на 2018 рік. Нині більшість об’єктів на стадії завершення.

 

У пріоритеті - аудиторний фонд університету, решту запланованих приміщень УжНУ буде закінчено до початку нового року.

Дмитро Сойма, проректор з адміністративно-господарської роботи, зазначає: «На поточні ремонти цьогоріч виділено 2 303 000 грн. На даний час 80 %  запланованої роботи вже виконано. Станом на 29 серпня  у навчально-лабораторному комплексі влаштовано покриття підлоги з ламінату та плінтусів у аудиторії № 533, проведені малярні роботи в приміщеннях № 236, 339, 503, а також в приміщеннях Приймальної комісії, замінено вікна в аудиторії № 222. На фізичному факультеті виконано реконструкцію приміщень № 271, 272, 273, 275 та розпочато ремонтні роботи в приміщеннях № 276, 258, 259, 263, виконано малярні роботи в коридорах факультету. На економічному факультеті встановлено декоративні рейки та виконано малярні роботи аудиторій та кабінетів факультету загальною площею 80 м2. В НДЧ та АГЧ виконано комплексний ремонт санвузлів та оздоблювальні роботи з улаштування касетної стелі приміщень. У Ботанічному саду  виконано утеплення стін оранжереї з улаштуванням дерев’яного каркасу та риштувань загальною площею 508 м2, виконані оздоблювальні роботи в приміщені котельні. Виконано реконструкцію аудиторій №521 і 522  Українсько-угорського навчально-наукового інституту. На кафедрі ядерної фізики улаштовано металеві огорожі та системи відеоспостереження. На біологічному факультеті виконана комплексна реконструкція лабораторій та кабінетів № 141, 142, 132, а на кафедрі твердотільної електроніки виконано реконструкцію лабораторії № 213. На інженерно-технічному факультеті виконано комплексний ремонт приміщень № 214 кафедри комп’ютерних систем і мереж, на кафедрі електронних систем виконано комплексний ремонт аудиторії №374. На хімічному факультеті виконаний ремонт аудиторій № 310, 311, 312.

На капітальні ремонти будівель УжНУ було виділено 28 531 000 грн. Ми виконали капітальний ремонт підвального поверху медичного факультету, а також поміняли вікна в студентських гуртожитках, на які було витрачено 110 000 грн. І ще багато планів чекають на свою реалізацію».         

Активно готується до зустрічі зі студентством і спортивно-оздоровчий комплекс «Буревісник». Басейн комплексу дозволяє студентам займатись усіма водними видами спорту. Щодня тут проводяться тренування, змагання та запускаються нові проекти. А як саме проходить підготовка до нового навчального року поділився з нами директор «Буревісника» Андрій Курта: «Кожного сезону ми проводимо ремонтно-санітарні роботи, щоб мати змогу надавати послуги для турнірів, змагань, плавання та інших заходів. Минулого року ми зробили капітальний ремонт малої гімнастичної зали. Для надання послуг і університету, і спортивним групам та відвідувачам, потрібно дотримуватись порядку в усіх спортивних спорудах. Цього року ми вирішили замінити резервуари на 40 кубів води зі спеціальною санітарною обробкою для покращення якості води. У даний час у нас проходять роботи, пов’язані з водопостачанням. І ми обов’язково проводимо генеральне прибирання всієї території».

Тож можна підсумувати, що Ужгородський національний університет якнайкраще підготувався до нового навчального року і піклується про комфорт своїх студентів. Залишається тільки відсвяткувати День знань і з новими силами розпочинати ще один насичений студентський рік.

Ганна Фельцан, Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

30 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів