Є ким пишатися! – в Ужгороді відзначили кращих підприємців Закарпаття

Є ким пишатися! – в Ужгороді відзначили кращих підприємців Закарпаття
До Дня підприємця, який Україна святкуватиме у неділю, 2 вересня, на Закарпатті відзначили кращих представників малого та середнього бізнесу.

 

З нагоди професійного свята в Ужгородському замку відбулася урочиста зустріч керівників Закарпаття, профільних відомств та бізнес-спільноти області.

«Наша область потроху наближається до рівня європейських країн, у яких 70 відсотків бюджету формує малий і середній бізнес. Обласна державна адміністрація чітко розуміє, що в загальнодержавній системі координат і взаємостосунків влада залежна від підприємців, а не навпаки. Тому що саме ви, займаючись бізнесом, сплачуєте податки, із яких утримується величезна бюджетна сфера», – зазначив у вітальному слові виконуючий обов′язки голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

До Дня підприємця за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, високий професіоналізм, зміцнення дохідної бази місцевих бюджетів більше п′яти десятків представників місцевого бізнесу нагородили відзнаками Закарпатської облдержадміністрації, обласної ради, Державної фіскальної служби у Закарпатській області. А генерального директора Товариства з обмеженою відповідальністю «К’Лен» з с. Ільниця Іршавського району Михайла Лендєла відзначили найвищою нагородою обласної державної адміністрації – медаллю «За заслуги перед Закарпаттям».

«Шановні підприємці! Щиро вас вітаю із цим святковим днем. Перш за все, бажаю вам успіхів та міцного здоров′я, адже ви приділяєте велику кількість часу для ведення бізнесу, для планування та успішного досягнення поставлених цілей. Ви – активні учасники важливих для держави процесів!», – наголосив у своєму привітанні голова ради підприємців при Закарпатській ОДА, депутат Закарпатської облради, голова профільної комісії з розвитку бізнесу Андрій Андріїв.

Закарпатські підприємці є одними із найбільш сумлінних платників податків в Україні. За перше півріччя поточного року від суб’єктів малого підприємництва до зведеного бюджету області надійшло 2 мільярди гривень, перевищивши минулорічний показник майже на 22%. Окрім того, мале підприємництво області забезпечує робочими місцями більше 100 тисяч закарпатців. Частка податкових надходжень від діяльності малого бізнесу в цілому по області за 6 місяців 2018 року становить 65,8% від загальної суми надходжень до бюджетів усіх рівнів.

uzhgorod.net.ua

 

30 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів