Ректор УжНУ Володимир Смоланка прийняв представників міжнародної ІР компанії RIPE NCC

Ректор УжНУ Володимир Смоланка прийняв представників міжнародної ІР компанії RIPE NCC
У четвер, 30 серпня, ректор УжНУ професор В.Смоланка зустрівся з представниками міжнародної компанії Reseaux IP Europeens Network Coordination Centreна на чолі з директором по зовнішніх зв’язках у Східній Європі та Середній Азії Олексієм Семенякою.

 

У ході зустрічі, у якій взяли участь проректор УжНУ професор Ігор Король та працівник компанії, випускник фізичного факультету УжНУ  Ігор Маргітич, йшла мова про налагодження співпраці у сфері ІР-технологій та підготовці фахівців у цій галузі.

«Ми зацікавлені у започаткуванню співпраці, яка буде сприяти нашим випускникам краще реалізувати свої знання і здібності, - наголосив В.Смоланка. – Така співпраця може стати добрим містком між наукою і практикою. Молоді фахівці мають бути зацікавленими в отриманні сертифікатів, які засвідчують їхнє вміння і можливість працювати на високому міжнародному рівні. Наші студенти – ініціативні молоді люди і позитивно сприймають новації, тому ваші конкретні пропозиції можуть їх зацікавити».

«Наша компанія була заснована у квітні 1992 року в Амстердамі.  Réseaux IP Européens Network Coordination Centre підтримує технічну і адміністративну координацію інфраструктури Інтернету. Це - не некомерційна членська організація з більш ніж десятьма тисячами членів, розташованих у більш ніж 80 країнах. Нині вона динамічно й успішно розвивається. Зараз ми займаємося налагодженням співпраці по усіх напрямках діяльності та розширюємо географію наших партнерів,  – каже Ігор Маргітич. – Оскільки я навчався в на фізичному факультеті Ужгородського національного університету, то знаю, що його випускники отримують добрі фахові знання. Їхнє поєднання з нашими тренінговими можливостями, ознайомлення з сучасною світовою практикою у цій сфері дадуть можливість молодій людині краще само реалізувати себе у ІР-технологіях».

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

31 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів