Віктор Ряшко: В чемпіонаті першої ліги U-19 поборемося за вихід до фіналу

Віктор Ряшко: В чемпіонаті першої ліги U-19 поборемося за вихід до фіналу
Після професійного друголігового «Минаю» та ФК «Ужгород», який виступає в чемпіонаті серед аматорів, в нашій області є ще й третя команда, яка є перехідним ланцюжком між юнацьким та дорослим футболом МФА Мукачево U-19, який виступає в молодіжній першій лізі цієї вікової групи. Тож про підготовку команди до другої частини чемпіонату краю, а також до всеукраїнських змагань в першій лізі U-19 цікавився в старшого тренера команди Віктора Ряшка.

 

- Тренувальний  цикл ми розпочали з 1 серпня, - почав розмову Віктор Іванович, – проводили заняття в одноразовому режимі. Під час тренувального процесу також зіграли контрольні спаринги з командами, які виступають у чемпіонаті краю.

Що скажете про селекційну роботу, адже в команді з’явилось чимало новачків?

- Під час підготовки ми переглянули багато претендентів, кращих з них залишили. Майже на 60% склад команди оновився в порівнянні з минулим сезоном. Основу команди U-19 складають гравці 2000 та 2001 р.н. – колишні випускники футбольних шкіл. Приємно, що більше половини складу команди – закарпатці.

Які завдання стоять перед вами в чемпіонаті області та в молодіжній першості серед команд U-19 першої ліги?

- Щодо першості України U-19 ще не було поставлених конкретних змагань, але як і в попередні сезони, ми боротимемося за потрапляння до фінальної частини змагань.  Ав обласному чемпіонаті спробуємо потрапити до шести найкращих команд. Адже з вересня гратимемо по два матчі в тиждень, тож хлопцям буде непросто.

Нещодавно став відомий склад учасників чемпіонату України першої ліги U-19, серед  них є й нові команди. Цікаво, кого вважаєте конкурентами в боротьбі за вихід до фіналу?

- Думаю, що конкурентами, як і торік, будуть чернівецька «Буковина», львівське «Динамо», івано-франківське «Прикарпаття». Серед новачків, то поки «темною конячкою» є команда з Вінниці, а луцький «Адреналін» - це вихованці BRW-ВІК та місцевої «Волині».

Як оцінюєте старт другого кола МФА в чемпіонаті краю?

- Скажу так, що за такої гри поразка 0:3 досить-таки  велика. Ми боролися, мали нагоди, але не реалізували, а от середнянці зуміли втілити свої моменти в голи.

Як налаштовуєтеся на матч з «Вітязем»?

- Працюємо в звичному режиму, серйозно ставимося до цього матчу, адже на виїзді в Концові поступилися, тож вдома спробуємо реваншуватися.

Роман СЕНИШИН

 

01 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів