ФК «Ужгород» поїхав у Чортків

Підопічні Мирослава Бабяка спробують деКРИСТАЛізувати суперника у 5 турі

 

У рамках чемпіонату України з-поміж аматорських команд, опісля домашньої звитяги над СК «Хмельницький», ужгородці сьогодні вирушили до Тернопільської області, де вже завтра зустрінуться з місцевим «Кристалом». Команда з обласного центру традиційно провела тренування на домашньому «Автомобілісті» й пообіді стартувала до Чорткова. Підопічні Мирослава Бабяка, за винятком Предчука, у повній бойовій готовності. Антон ж бо зазнав травми у минулому матчі чемпіонату області проти концгазького «Вітязя». Мікротравми притаманні Юрію Славіку та Володимиру Дурану. Проте лікар клубу Володимир Червіняк запевнив, вони гратимуть. А ще до Чорткова не поїхав Владислав Яковлєв, який не пройшов збори з командою і тільки нещодавно долучився до тренувального процесу.

Разом з командою, власне, як і обіцяв президент ФК «Ужгород» Андрій Андріїв, поїхали й найзапекліші уболівальники: Віктор Понцір та Павло Сочка. Вони, нагадаю, повсякчас подорожуватимуть на виїзні матчі разом із футболістами, тренерським та керівним штабами.

Щодо головного коуча Мирослава Бабяка, то наразі він виступає і головним селекціонером клубу. Каже: «На прикметі є кілька футболістів, які виступають у крайовому чемпіонаті. Щоправда поки прізвищ називати не хочу. Уболівальники, гадаю, побачать їх у період зимового міжсезоння. Плюс до клубу приєднаються ще двоє закарпатців, які наразі виступають у чемпіонаті Словаччини. До тренувань з основною командою долучились і двоє гравців молодіжного складу Микола Джанда та Валерій Роля. З наступного тижня до «Ужгорода» повернеться Михайло Стегура, який залікував свої травми та молодий гравець 2001 року народження Максим Олень, що пройшов школу львівських «Карпат». Та нікому не гарантоване місце в основі. Кожен своє право грати повинен доводити на тренуваннях».

Наразі команда перебуває на психологічному підйомі, позаяк, два останні поєдинки і в крайовому і загальнодержавному чемпіонатах «Ужгород» виграв. Помітно це було і на передігровому тренуванні. Футболісти й тренери в антрактах жартували й були емоційно піднесені. Та це не означає, що підопічні Мирослава Бабяка легковажно віднесуться до протистояння з «Кристалом». «Це дуже хороший, сильний суперник, який, до слова, має всього на одне очко менше, ніж ми. Я з футболістами на тактичних установках розбирав чортківську команду і скажу відверто, здобути очки на виїзді буде надскладно. Та ми не їдемо просто пограти футбол», - зауважив головний тренер «Ужгорода».

На відміну від острозької «Кобри», керівництво якої навіть не вийшло на контакт із представниками «Ужгорода», начальник команди «Кристал» Віктор Нагірний, опісля дзвінка спортивного директора Юрія Свистка, запропонував допомогу в поселенні та й інших організаційних питаннях. Йому, а також власниці готелю Анжелі Мерлавській ФК «Ужгород» завдячує особливо. Команді за побажанням лікаря та головного тренера, які склали харчовий раціон, готуватимуть їжу.

Поєдинок 5 туру чемпіонату України з-поміж аматорських команд: «Кристал» - «Ужгород» відбудеться уже завтра, 2-го вересня о 17:00.

Джерело: Прес-служба ФК «Ужгород»

 

01 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів