"Минай" не втримав перемогу з "Поліссям"

"Минай" не втримав перемогу з "Поліссям"
В поєдинку 7-го туру чемпіонату України з футболу в другій лізі «Минай» у рідних стінах приймав житомирське «Полісся». Після виїзної поразки від аутсайдера рівненського «Вереса» вболівальники команди з Ужгородщини очікували від «Минаю» домашньої вікторії.

 

Перший тайм підопічні Ігоря Харьковщенко затисли суперника на його половині поля й почали загострювати ситуацію біля володінь Мозоля. Дуже гострими виходили передачі з правого краю від Василя Кобіна на протилежний край карного майданчика суперника. Під час однієї з таких подач верхову боротьбу в захисників виграв Гегедош, але удар заблокував воротар, м’яч відскочив на Пиняшка, але Василь не зумів влучити по воротах.  Невдовзі Роберт висловлював претензії на пенальті, а на 21-й хвилині оборонець гостей не за правилами повівся з Михайлом Кополовцем, який прийняв передачу від Кобіна, але пробити не зумів, захисник його зніс.

Пенальті не зумів реалізувати Роберт Гегедош.

Другий тайм розпочався з атак господарів і вже на 48-й хвилині минайці змусили зіграти необачно рукою оборонця «Полісся». Тепер вже пенальті виконував Нурієв – цього разу точно.  Але перевага господарів тривала всього 3 хвилини. Житомиряни відбилися від атаки і одразу ж організували стрімкий контр випад – з центральної частин передачу отримав на правому фланзі іванов, який на замасі прибрав захисника «Минаю» Василя Бецу, й подав на лінію воротарського майданчика, де головою точно замикає його партнер Шаврін і зрівнює рахунок у матчі.  Упродовж наступних сорока хвилин минайці товклися біля воріт «Полісся», але вразити їх ворота не зуміли. Тож лише домашня нічия – 1:1.

По завершенню матчу тренер «Полісся» Анатолій Безсмертний зазначив:

-    Вважаю нічия – закономірний результат цього матчу. В першій половині зустрічі в нас дещо не вийшла гра, довелося змінювати травмованого Олега Міщенка, план на гру змінився по ходу. А вже в перерві зробили хлопцям зауваження, хлопці дослухалися і вже друга половина була значно кращою, хоча дещо хлопцям бракує концентрації.

-    Які цілі стоять перед «Поліссям» на цей сезон?

-    Насамперед створити боєздатний колектив.

Ігор Харьковщенко, тренер «Минаю»:

-    За моментами ми переграли «Полісся», а вже в другій половині ми багато разів втрачали м’яч, давали можливість супернику контратакувати. Нам потрібно реалізовувати свої моменти, інакше будуть такі моменти як сьогодні. Суперник організував одну атаку й зумів забити.

-    Чому Кобін сьогодні грав на позиції оборонця?

-    Є в нас проблеми в гравців лінії захисту, тому вирішили опустити Василя в лінію оборони через обставини.

-    З чим пов'язаний брак реалізації своїх нагод вашими підопічними?

-    На жаль, такий рівень гравців. Хороший гравець з напівмомента зможе скористатися, а от середнячку потрібно три, а то й чотири нагоди, щоб забити м’яч. Та й супернику ми дозволяли «піймати» себе на контратаці, нам ще потрібен час, щоб вирости в цьому плані.

-    Наступний суперник – вінницька «Нива», будуть якість зміни в складі на цей виїзний матч?

-    Будемо вивчати суперника й таким чином будувати гру та визначати склад команди.

-    Вже знаєте про свого суперника в кубку України, готові до зустрічі з «Миколаєвом»?

-    «Минай» завжди готовий до зустрічі з будь-яким суперником. Коли гравці на полі роблять все правильно як це було з «Прикарпаттям», тоді в нас усе вийде.

-    Що скажете про дебют свого воротаря Мелащенка?

-    Важко щось сказати, адже толком у ділі його не бачив, час все покаже. 

«Минай» (с.Минай) – «Полісся» (Житомир) – 1:1 (0:0)

Голи: Нурієв 48 (п) -  Шаврін 51

На 21 хв. Гегедош не реалізував пенальті

«Минай»: Мелащенко Сергій, Беца Василь, Кобін Василь, Ощипко Ігор, Стасюк Петро, Кополовець Михайло (к) (Смокоровський Роберт 83), Гавриленко Максим, Микуляк Владислав (Бабій Михайло 46 ), Пиняшко Василь (Лобода Яромир 76), Гегедош Роберт, Нурієв Анатолій.

Запасні: Бабенко Дмитро, Капустей Іван, Федак Стефан, Минайленко Максим.

Тренер: Ігор Харьковщенко

«Полісся»: Мозіль Олег, Чередніченко Ігор, Кузнєцов Євгеній, Поруцинський Ігор (Шишигин Андрій 58), Іванов Павло, Сокуренко Віталій (Баранов Дмитро 78), Недоля Артем(Лебеденко Олексій ), Дячук Сергій (Лещенко Максим 81 ), Немтинов Євгеній, Захаревич Ярослав, Міщенко Олег (Шаврін Вадим 12).

Запасні: Литвиненко Олександр, Ходуля Ілля.

Тренер: Анатолій Безсмертний

Попередження: Гавриленко – Шаврін, Немтінов, Захаревич

Арбітри: В. Подригуля, В. Бамбурак, Б. Морозюк, В. Запрутняк

Стадіон "Минай", 1117

 

 

02 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів