Аби діти Закарпаття турбувалися не лише про безпеку власного життя, але й чужого!

Аби діти Закарпаття турбувалися не лише про безпеку власного життя, але й чужого!
Школярам двох районів Закарпаття нагадали сьогодні про основні правила безпеки на дорозі.

 

У перший тиждень нового навчального року працівники ювенальної превенції Дубівського та Мукачівського відділень поліції спілкуються зі школярами, аби нагадати їм про основи безпеки руху. Крім ілюстративних матеріалів, які застосовувалися на уроках, ювенали подарували діткам флаєри-пам’ятки з правилами поводження на дорогах.

Сьогодні, 4 вересня, інспектор ювенальної превенції Тячівського відділу поліції Мирослава Грежинець навідалася до учнів молодших класів загальноосвітньої школи села Усть-Чорна.

Більшість школярів, які тут навчаються, доїжджають сюди з багатьох довколишніх сіл. Інспектор наголосила дітям, що деякі з них є пішоходами, а деякі — пасажирами шкільних автобусів. Відповідно кожен із них є учасником дорожнього руху. І від поведінки кожного пішохода, пасажира чи водія залежить безпека життя не лише власного, а й чужого.

Крім цього, інспектор подарувала учням флаєри-пам’ятки, де зазначені основні правила безпеки на дорозі.

Нагадали правила дорожнього руху школярам і спеціалісти ювенальної поліції Мукачівського району. Діти згадували значення сигналів світлофора, правила переходу вулиці, руху на велосипеді тощо.

Уроки на таку тематику працівники відділів та відділень поліції проводять систематично як у молодших, так і в старших класах.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

04 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів