Проект розпорядження голови Закарпатської ОДА винесено на публічне громадське обговорення

Проект розпорядження голови Закарпатської ОДА винесено на публічне громадське обговорення
Йдеться про проект розпорядження голови ОДА „Про внесення змін до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути)”

 

Відповідно до статей. 9, 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань департаментом  інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства облдержадміністрації на публічне обговорення виноситься проект розпорядження голови облдержадміністрації „Про внесення змін до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути)” та аналіз регуляторного впливу.

Зазначеним проектом розпорядження вносяться зміни до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), затверджених  розпорядженням голови ОДА від 12 березня 2015 року № 79, у відповідності до вимог чинного законодавства та потреб у перевезенні пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування.

Проект розміщено в розділі ,,Економічний блок”/,,Регуляторна політика. Проекти регуляторних актів”. https://carpathia.gov.ua/storinka/proekty-regulyatornyh-aktiv

Зауваження і пропозиції просимо надавати за електронною адресою: [email protected]; [email protected] або в письмовій формі департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства облдержадміністрації (м. Ужгород, пл. Народна, 4, каб. 277) та Державній регуляторній службі України (01011, м.Київ, вул. Арсенальна, 9/11) протягом одного місяця з дня розміщення оголошення про оприлюднення проекту розпорядження та аналізу регуляторного впливу.

Джерело: Сайт Закарпатської ОДА

 

04 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів