Ужгородці пропонують меру створити робочу групу, яка контролюватиме ремонт набережної Незалежності

Ужгородці пропонують меру створити робочу групу, яка контролюватиме ремонт набережної Незалежності
У ході громадських слухань, що відбулися в міській раді сьогодні, 4 вересня, міському голові Ужгорода Богданові Андріїву запропонували створити комісію, що контролюватиме ремонт набережної Незалежності.

 

«Ще у 1988 році на фізичному факультеті УжНУ сформували два студентські загони, які працювали разом із тими, хто викладав плитку. Але, шановні, час пройшов, ця плитка застаріла. То як місто може розвиватися, якщо не робити нічого? Треба створити комісію, яка буде контролювати кожен крок влади. Включеними до неї мають бути спеціалісти різних напрямків, які розуміють цю роботу та люблять місто і хочуть, щоб воно було гарнішим. У тому числі й активісти-представники опозиції. Критикувати завжди легко, а реалізувати – дуже складно. Будувати однозначно потрібно, тільки під контролем», – зауважив один із присутніх Василь Химинець.

Пролунала й думка, що цей проект – іміджевий та дасть можливість вивести Ужгород на новий рівень.

Серед іншого міському голові запропонували крім представників наглядової комісії запросити до нагляду й фахівців-біологів із УжНУ, а також щоденно висвітлювати хід роботи у ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ремонт на набережній Незалежності: мер зустрівся з громадськістю міста

uzhgorod.net.ua

 

04 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів