Скористався зайнятістю продавчинь: ужгородець обікрав три магазини косметики

Скористався зайнятістю продавчинь: ужгородець обікрав три магазини косметики
Крадіжки товару з крамниць та квартири розкрили працівники поліції Ужгорода та Виноградова. Речові докази вилучено. За всіма фактами ведеться розслідування.

 

Поліцейські Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжки товарів з місцевих магазинів косметики. До ужгородських правоохоронців звернулася керуюча парфумерно-косметичного магазину. Жінка розповіла, що з приміщення крамниці викрали чоловічі парфуми.

Правоохоронці швидко встановили особу чоловіка, який підозрюється у вчиненні даного кримінального правопорушення. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець.?? Як з’ясували поліцейські, ужгородець обікрав загалом три магазини косметики. Фігурант справи, скориставшись зайнятістю продавчинь, викрав з вітрин магазинів парфуми, косметичну продукцію та засоби гігієни. Загальна сума збитку склала близько 2300 гривень.

Окрім цього, ужгородські поліцейські розкрили крадіжку з помешкання мешканки обласного центру. З квартири ужгородки її 29-річний знайомий викрав золотий ланцюжок, після цього продав його. Чоловіка поліцейські затримали, крадену річ вилучили.

Крадіжку з крамниці у Виноградові розкрили і місцеві правоохоронці. З продуктового магазину 25-річний виноградівець викрав пляшку алкогольного напою. Слідство у справі триває.

За даними фактами крадіжок у відділках поліції відкриті кримінальні провадження, наразі призначені товарознавчі експертизи. У всіх справах вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справ повідомлення про підозру у скоєних ними кримінальних правопорушень.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів