Закарпаття: Цьогоріч на Тячівщині до "Нової української школи" пішли 111 класів першачків!

Закарпаття: Цьогоріч на Тячівщині до "Нової української школи" пішли 111 класів першачків!
Нові парти, стільчики, інтерактивні дошки, мікроскопи та інше унаочнення отримали школярі у 2018 навчальному році.

 

Пролунав перший дзвоник у Тересвянській ЗОШ 1-3 ст. цього року тут до школи пішов 1181 учень. У 2018 стартувала освітня реформа «Нова українська школа». До цього моменту за нею навчалося лише 200 класів по всій Україні.

Змінилося не тільки облаштування класів, але і підхід до самого навчального процесу. Наразі ключовими особами реформи є вчителі, які мають реалізувати зміни – кожен у власному класі, перед навчальним роком вони підвищували кваліфікацію.

На першому у своєму житті шкільному уроці учні у невимушеній атмосфері знайомились один з одним, і висловлювали побажання своїм однокласникам. Самі ж першокласники кажуть, до школи йшли охоче, і вже готові починати гризти граніт науки. Покладають великі надії на реформу і батьки першокласників.

Відтепер рідні учнів і школа мають спільну мету – здорова щаслива дитина, яка навчається потрібним в реальному житті речам.

Привітали школярів Тячівщини і від імені народного депутата України Василя Петьовки. Нагадаємо, для першокласників Тячівського та Рахівського районів, за підтримки народного депутата, вже восьмий рік поспіль триває акція, в рамках якої майбутні школярі отримують необхідне приладдя для навчання.

Освіченими, всебічно розвиненими, відповідальними, здатні до ризику та інновацій – саме такими бачать випускників “Нової української школи” автори проекту.

Джерело: М-Студіо

 

05 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів