Закарпатці, виявляється, таки вдячні поліції. За що?

Закарпатці, виявляється, таки вдячні поліції. За що?
Працівникам поліції тринадцяти районів Закарпатської області висловили понад 126 письмових подяк, а також телефонних повідомлень зі словами вдячності за відмінну роботу

 

Впродовж 8 місяців поточного року  на лінію «102», а також поштовим зв’язком, поліцейські отримали додаткові подяки від 126 закарпатців.

Роботу поліцейських високо оцінювали за швидкість прибуття на виклики, оперативність, професійність, людяність та ввічливість.

Одна з останніх подяк надійшла від жителя обласного центру, який попросив передати слова вдячності всьому особовому складу Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

«Окрім того, що поліцейські швидко прибули на виклик, вони спрацювали надзвичайно оперативно і швидко вирішили конфліктне питання, з яким я звернувся», — розповідає пан Сергій.

Працівники груп швидкого реагування, патрульної поліції, сектору кримінальної поліції, слідчо-оперативних груп вдячні за високу оцінку їх роботи і зізнаються, що це є потужною мотивацією для удосконалення своїх професійних навичок.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів