Іноземець в Ужгороді намагався продати великий арсенал зброї

Іноземець в Ужгороді намагався продати великий арсенал зброї
Поліцейські Ужгородського відділу поліції зафіксували в обласному центрі спробу продажу заборонених предметів. За фактом неправомірних дій розпочате слідство.

 

Сьогодні, 6 вересня, в Ужгороді у ході проведення спецоперації «Зброя» співробітники відділу кримінальної поліції міста спільно з представниками управління служби безпеки України в Закарпатській області викрили ужгородця, котрий підготував для продажу набої.

Чоловіка помітили поблизу однієї з паркових зон обласного центру Закарпаття. На місці правоохоронці встановили, що 53-річний іноземець, який проживає в Ужгороді, пропонує перехожим придбати у нього 129 набоїв. Чоловіка опитали, виявилося, що він попередньо домовився з 48-річним ужгородцем про продаж останньому даного товару. Також у ході спілкування з 53-річним, він зізнався, що решту приховав. На місце сховку він вказав правоохоронцям. Під час детального огляду вказаного місця, звідти вилучили понад 250 набоїв та пристрій, схожий на ручний протитанковий гранатомет. 

Попередня правова кваліфікація – стаття 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Патрони вилучили та направили на експертизу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів