Понад 2,4 млрд грн ЄСВ сплатили страхувальники Закарпаття

Понад 2,4 млрд грн ЄСВ сплатили страхувальники Закарпаття
З початку року, протягом січня-серпня до бюджету платники Закарпатської області сплатили 2 млрд 441 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 47,7 млн грн більше за очікуваний показник. Зокрема, порівняно з січнем-серпнем минулого року, забезпечено приріст надходжень на 498,5 млн грн.

 

Зауважимо, що за підсумками серпня поточного року на соціальні гарантії направлено 283,5 млн грн ЄСВ, що порівняно з минулорічним серпнем більше на 54,2 млн грн.

Варто нагадати, що набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 15 травня 2018 року №511 «Про внесення змін до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», яким затверджено нові форми звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Тож звітність за новими формами платники єдиного внеску подають починаючи з 1 вересня 2018, за звітні періоди, починаючи з серпня 2018 року.

ДФС у Закарпатській області

 

07 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів