Обрізи та незареєстровані мисливські рушниці знаходять вдома у жителів Закарпаття

Обрізи та незареєстровані мисливські рушниці знаходять вдома у жителів Закарпаття
До того ж деякі краяни розгулюють з цією зброєю вулицями населених пунктів, перебуваючи добряче "під шафе"...

 

Співробітники Тячівського відділу поліції від мешканців населених пунктів Терново та Глибокий Потік вилучили рушниці без відповідних дозвільних  документів. За обома фактами незаконного поводження зі зброєю у поліції розпочали слідство.

Під час проведення санкціонованого судом обшуку за місцем проживання фігуранта кримінального провадження у селі Глибокий Потік Тячівського району поліцейські відділу вилучили гладкоцівкову двохствольну рушницю. Зберігав 43-річний чоловік гвинтівку у прибудові приватного будинку, але дозвільних документів на неї не мав.

Того ж дня обріз мисливської гладкоцівкової рушниці поліцейські Тячівщини вилучили у 53-річного мешканця села Терново. Чоловік привернув увагу полісменів своєю  поведінкою - у стані сп’яніння він розгулював вулицями населеного пункту. Під  час складання на нього адміністративного протоколу за дрібне хуліганство, працівники поліції виявили у нього зброю. Жодних документів на її зберігання і носіння у чоловіка не було.

Обидві рушниці правоохоронці вилучили та направили на дослідження експертам.

За фактами незаконного поводження зі зброєю у поліції розпочали кримінальні провадження за ознаками частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України. У справах триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

07 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів