Фестиваль активного відпочинку "Не межа фест" запрошує у жовтні в Закарпаття

Фестиваль активного відпочинку "Не межа фест" запрошує у жовтні в Закарпаття
Фест має за мету презентувати урочище Занівка в найбільшому в Україні Тячівському адмінрайоні як центр активного та екстремального відпочинку.

 

В урочищі Занівка, що в Тячівському районі Закарпаття, 12-14 жовтня триватиме фестиваль активного відпочинку "Не межа фест". Про це повідомляється на сторінці заходу в Facebook

"Фестиваль активного відпочинку "Не межа фест" – найперше, сімейний фестиваль, оскільки передбачає участь як трирічного малюка, так і дорослого. Новітність ідеї полягає в форматі заходу – жодних "професійних" чи "обов’язкових" змагань, тільки майстер-класи, відкриті тренування та показові виступи – для всіх бажаючий відпочивати активно, не обов'язково бути спортсменом", – зауважили організатори фестивалю.

Вони обіцяють відвідувачам живе спілкування, розповіді про сходження, подорожі, експедиції та участь в різноманітних екстремальних змаганнях.

Фестиваль покликаний презентувати урочище Занівка як центр активного та екстремального відпочинку. Всі, хто завітають на нього, матимуть змогу познайомитися з різноманітними видами активного проведення часу, спорту та взяти в них безпосередню участь.

Джерело: Укрінформ

 

07 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів