На збереження спадщини - грант: подавайте документи і виграйте від 20 до 60 тис

На збереження спадщини - грант: подавайте документи і виграйте від 20 до 60 тис
Про проект може становити від 20 000 до 60 000 євро нагадує Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА

 

 Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА нагадує про грант Європейського Союзу. 

УВАГА !!!

Залишилось 2 місяці до завершення набору заявок до участі на Другий конкурс проектів у рамках Програми прикордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Програма фінансується Європейським Союзом в рамках Європейського інструменту сусідства. З бюджету Програми виділено 5,2 млн євро. Сума гранту на проект може становити від 20 000 до 60 000 євро.

Конкурс проектів оголошується за тематичною ціллю Спадщина:

Популяризація місцевої культури та історії;

Популяризація та збереження природної спадщини.

Територія Програми в Україні включає такі регіони: Львівська, Волинська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська, Івано-Франківська області.

Конкурс відкрито для мікропроектів, які реалізовуватимуться у регіонах, що входять до території Програми та спрямовані передусім на неінвестиційну діяльність у сфері культурної та історичної спадщини прикордонного регіону, зміцнення культурних зв'язків і транскордонної співпраці у галузі культури, історії та охорони природи.

Гранти надаватимуться на проведення культурних, мистецьких, освітніх заходів, заходів обміну досвідом, збереження історичної та природної спадщини прикордонних територій, сприяння збереженню культурного різноманіття, підтримку національних меншин та розвиток місцевих громад, а також різноманітні заходи, пов’язані із вказаною тематикою, які сприяють розвитку транскордонної співпраці.

До подання заявок запрошуються неприбуткові організації (органи влади, громадські організації, бюджетні установи тощо).

1 серпня 2018 року розпочався набір заявок, кінцевий термін подання проектних заявок на конкурс – 31 жовтня 2018 року. 

Очікувана дата вибору проектів – червень 2019 року.

Заявку можна оформити на сайті Програми: www.pbu2020.eu.

 

09 вересня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів