В Ужгороді двоє невідомих поцупили зі службової фури ...два ящика молочки!

В Ужгороді двоє невідомих поцупили зі службової фури ...два ящика молочки!
Викликаний наряд поліцейських охорони негайно вирушив «за гарячими слідами»...

 

...Поки водій фірми, що займається доставкою молочної продукції, розвантажував товар зі службового автомобіля, двоє невідомих скористалися відсутністю шофера: викрали два ящика молочки та «накивали п’ятами». Подія мала місце в Ужгороді.

Водій фірми встиг побачити автомобіль зловмисників, запам’ятав номерний знак та викликав поліцію. Близько 11:30 на виклик «102» прибули поліцейські охорони Закарпаття. До них звернувся чоловік, який розповів, що автомобіль із товаром був припаркований на стоянці. Та поки він знаходився у магазині, двоє невідомих поцупили товар із машини та на своєму транспорті втекли з місця події. Працівник фірми, що займається молочною продукцією, також розказав, що невідомі були на іномарці сірого кольору з іноземною реєстрацією, та показав, у якому напрямку вони втекли з місця події.

Наряд поліцейських охорони рушив «за гарячими слідами». І вже за кілька хвилин у дворі по вулиці Грушевського поліцейські знайшли автомобіль, схожий за описами. При огляді у автомобілі правоохоронці виявили ящики молочної продукції, затримали чоловіка, що перебував у машині, викликали слідчо-оперативну групу Ужгородського відділу поліції. По прибутті підмоги відправились на пошуки співучасника. І невдовзі поліцейські затримали й іншого підозрюваного.

Слідчі з’ясували, що двоє чоловіків – ужгородці. Один із них раніше судимий. Сума збитків встановлюється. Розпочато кримінальне провадження за ст. 185 ч.1 (крадіжка). Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

10 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів