Чергових "алконавтів" за кермом затримала полція на Закарпатті

Чергових "алконавтів" за кермом затримала полція на Закарпатті
Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття за минулі вихідні задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Берегівському, Виноградівському, Хустському районах.

 

У місті Берегово ввечері сталася ДТП: зіткнулися автомобілі «Fоrd» іноземної реєстрації із вантажівкою марки «Меrсеdеs». Водій «Fоrd» намагався втекти з місця пригоди, та його затримали небайдужі громадяни, які були свідками ДТП.

Коли на місце пригоди прибули поліцейські, то з’ясували, що винуватець ДТП, житель Берегова, перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили на медосвідування в лікарню, де виявили в нього аж 4 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння та вилучили водійське посвідчення.

Друга ДТП з вини п’яного водія сталася вночі в Новому Селі на Виноградівщині.  Там зіткнулися автомобілі «Skoda Suрerb» і «Volkswagen Pаssаt», машини зазнали незначних пошкоджень. Винуватця аварії, водія першого авто, працівники групи реагування патрульної поліції доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили у нього 0,9 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи та вилучили водійське посвідчення.

Ще одна аналогічна ДТП сталася в самому Виноградові: там зіткнулися автомобілі «ВАЗ-2106» із «Mercedes Vіtо». Водій першого авто перебував у стані алкогольного сп’яніння і не надав водійського посвідчення. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.

У селищі Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік взагалі не має, відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Хуст працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Оpеl Vеctrа», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель села Липча Хустського району, якого суд нещодавно позбавив права керування. Тепер він знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Правопорушника доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього 0,7 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння  й відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.   

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів