В УжНУ відсвяткували День фізичної культури і спорту

В УжНУ відсвяткували День фізичної культури і спорту
З нагоди свята ректорат університету привітав працівників факультету здоров'я та фізичного виховання Почесними грамотами та щирими побажаннями розвитку.

 

Перший проректор Олександр Сливка відзначив високі досягнення університетських спортсменів, подякував їм за ту самовіддачу, яку вони демонструють виступаючи на змаганнях високого рівня, та побажав нових перемог і рекордів. Також Олександр Сливка вручив відзнаки ректорату працівникам, які цьогоріч досягли найкращих освітніх та спортивних результатів.

Привітали з професійним святом і вручили почесні грамоти та подяки працівникам УжНУ й представники міської та обласної ради. До Дня фізичної культури і спорту України завідувачу кафедри фізичного виховання ФЗФВ Івану Маріонді вручили подяку "за внесок у розвиток олімпійського руху" від президента НОК України С. Бубки. Подяку вручив голова обласного відділення НОК України І. Риляк.

Крім цього, у рамках святкування відбувся Дружній турнір з футзалу між студентами факультету здоров'я та фізичного виховання.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

10 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів