Симоненко, Вітренко і Базилюк оприлюднили свої доходи

Кандидати в Президенти України - лідер Комуністичної партії, народний депутат Петро Симоненко, лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко і лідер Слов’янської партії Олександр Базилюк - оприлюднили свої доходи.

 

Петро Симоненко

Відповідно до податкової декларації, у 2003 році лідер українських комуністів одержав доход у розмірі 31 тис. 355 гривень.

Серед його доходів зарплата склала 27 тис. 625 гривень, матеріальна допомога ? 3 тис. 712 гривень, дивіденди, відсотки і роялті ? 17,5 гривень.

З власності Симоненко задекларував квартиру (площею 31 кв. м), гараж (24 кв. м) й автомобіль УАЗ-469.

Він також ? власником акцій на суму 70 гривень.

Наталія Вітренко

Лідер прогресивних соціалістів Наталія Вітренко задекларувала отриманий у 2003 році доход у розмірі 15 тис. 97 гривень, що склада?ться лише із зарплати.

З власності Вітренко задекларувала лише квартиру (55 кв. м).

Відповідно до декларації, у Наталії Вітренко нема? рахунків у банках і цінних паперів.

Олександр Базилюк

Пенсіонер Олександр Базилюк, який очолю? Слов?янську партію, задекларував 3 тис. 420 грн. доходу, отриманого у 2003 році. Усю суму доходу склада? пенсія. Доходи членів родини Базилюка торік склали, відповідно до декларації, 924 грн. (зарплата).

Він ма? квартиру площею 62,3 кв. м, члени його родини - 40,3 кв. м.

Автомобіля, внесків до статутних фондів підпри?мств, рахунків у банках, у тому числі іноземних, цінних паперів Олександр Базилюк не ма?.

 

13 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів