Головний полісмен Закарпаття "прошерстить" ізолятори тимчасового тримання в області

Головний полісмен Закарпаття "прошерстить" ізолятори тимчасового тримання в області
Про це сьогодні повідомив особовому складу ізоляторів тимчасового тримання та конвойної служби поліції начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник Роман Стефанишин.

 

Сьогодні, 11 вересня, в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася робоча нарада з працівниками конвойної поліції та ізоляторів тимчасового тримання. З поліцейськими спілкувалися начальник Закарпатської поліції полковник Роман Стефанишин і його заступник полковник Ярослав Лебович.

На зустрічі було розглянуто актуальні питання роботи конвойної поліції та ізоляторів тимчасового тримання. Говорили про фінансове та соціальне забезпечення правоохоронців, метеріально-технічну базу місцевих ІТТ та їх автопарк. Піднімалися і теми надзвичайних подій на території України за останній рік, порядок несення служби за подібних умов.  

Обговорювалися плани візитів керівництва до п’ятьох ІТТ, які діють в Ужгородському, Мукачівському, Хустському, Тячівському відділах і у Виноградівському відділенні поліції. За їх результатами будуть прийняті рішення про підтримку цих об’єктів, відповідно до потреб ізоляторів тимчасового тримання. Роман Стефанишин розповів, що особисто відвідає всі ІТТ в краї. Керівник перевірить рівень співпраці місцевих начальників поліції та працівників ізоляторів тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів