Лісівники Закарпаття запрошують на велике "лісове свято" до Берегова!

Лісівники Закарпаття запрошують на велике "лісове свято" до Берегова!
У рамках всеукраїнських заходів до Дня працівників лісового господарства України у неділю, 16 вересня, в м. Берегово відбудеться масштабне свято, яке буде присвячено дітям та праці лісівників.

 

Початок роботи всіх майданчиків: 13.00.

В урочистих заходах візьмуть участь: трудові колективи лісівників з усіх куточків Закарпаття, представники влади, учні шкільних лісництв та ГО «FORZA».

На гостей свята чекають цікаві та динамічні конкурси, майстер-класи, ігри, конкурси та призи тощо. Маленькі учасники заходу матимуть змогу самостійно навчитися висаджувати дерева з закритою коринневою системою, виготовляти шпаківні та годівнички з натурального дерева, а опісля розмалюють їх екологічними фарбами, а на дорослих чекає виставка художників Закарпаття, насичена захоплююча творча програма на головній сцені, незабутній марш красунь з Ужгородського ансамблю Мажореток-барабанщиць і вишуканих підтягнутих працівників державної лісової охорони під супроводом оркестру і багато іншого.

Для гостей буде виконано Гімн лісівників від театру «Шарж» українською та угорською мовами під танцювальний супровід колективу «Корпорація друзів». А ще на гостей працівників «зелених легенів» чекає особливий гість із оксамитовим голосом.

Ліси в Закарпатській області зростають на площі 695,8 тис. гектарах, лісистість краю становить 52 %. Щороку лісівники висаджують понад 10 мільйонів саджанців та сіянців. І основною метою діяльності Закарпатського ОУЛМГ є збереження лісів, охорона їх від пожеж, захист від шкідників і хвороб, посилення водозахисних, санітарно-гігієнічних, оздоровчих та інших корисних властивостей з метою охорони здоров'я людей і поліпшення навколишнього природного середовища.

Відтак, у третю неділю вересня всі, чия робота має хоч якесь відношення до зелених гаїв, дубрав, смерічників, хащі, відзначають своє професійне свято. Хто ці люди?

лісівники;

робочі зеленого господарства - лісокультурниці;

вальники;

працівники державної лісової охорони;

співробітники деревообробних підприємств і т.п.

Головна мета свята працівників лісової галузі – це пропагування позитивного відношення до лісу, його важливості у житті людини, зближення лісівників із громадськістю та популяризація професії лісівника як такої.

Увага! Для гостей введений дрес-код – ті гості, які прийдуть у зеленому одязі або матимуть елемент зеленого, отримають подарунок!

Безумовно, не обійдеться і без офіційних привітань та концертно-розважальної програми.

Місце проведення: Берегово, центр міста - площа Кошута.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

11 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів