Гандбольний "Кубок Карпат" взяли словацькі гандболістки

Гандбольний "Кубок Карпат" взяли словацькі гандболістки
Протягом трьох днів 7-9 вересня у СК «Юність» проходили змагання традиційного міжнародного турніру з гандболу «Кубок Карпат», пам’яті почесних працівників гандболу Закарпаття.

 

Цим заходом закарпатські гандболісти та спортивні фахівці згадують всіх тих, хто доклав багато зусиль для розвитку і популяризації гандболу у краї, але, яких вже немає в живих. Мова про перших директорів СДЮСШОР з гандболу «Карпати» Юрія Баша та Юрія Телепанича, першого завуча цієї спортшколи — Йосипа Швінгулу, а також начальника команди «Карпати» Володимира Іщенка.

У турнірі змагалися дівчата 2004-2005 р. н. Ужгородські дівчата дали гідний опір словацьким та польським спортсмeнкам, у складах команд яких були гандболістки і старшого віку. Наші гандболістки не здобули медалей, зате отримали   великий ігровий досвід, який стане у нагоді в офіційних змаганнях.

Невід’ємною частиною подібних турнірів є зміцнення дружніх відносин зі спортсменами з інших країн. Керівництвом СДЮСШОР з гандболу «Карпати» було навіть організовано для гостей та суддів виїзд до лумшорських чанів.   Одним словом, все пройшло цікаво і весело і принесло багато позитивних емоцій.

Турнірне становище:

1.    «Ювeнта» Міхайловці (Словаччина)

2.    «Краснік» (Польща)

3.    «Прeшов-1» (Словаччина)

4.    СДЮСШОР-2004 (Ужгород)

5.    СДЮСШОР-2005 (Ужгород)

6.    «Брeст» (Білорусь)

7.    ДЮСШ-2 (Київ)

8.    «Прeшов-2» (Словаччина)

9.    ДЮСШ-2 (Київ)

РЕЗУЛЬТАТИ, СТАНОВИЩА У ГРУПАХ

Кращими гравцями в ужгородських командах визнано Олену Романчак та Олександру Булeсту у команді СДЮСШОР-2004, а Настю Хому та Каріну Товтин визнано кращими у команді СДЮСШОР-2005.

Найкращим воротарем усього турніру стала Анастасія Брая СДЮСШОР-2005.

Кращим бомбардиром стала гравчиня зі словацької «Ювeнти» Вероніка Дужкова.

Найкращим гравцем «Кубку Карпат» визнана Каріну Соскиду з ужгородської   СДЮСШОР-2005.

СДЮСШОР з гандболу «Карпати» висловлює щиру подяку управлінню молоді та спорту ОДА в особі В. Eрфана та обласному центру здоров’я населення «Спорт для всіх» О. Станко за організацію та проведення турніру.

Вікторія Гойс

 

11 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів