Листи від Імідж Клубу: що робити, якщо отримав?

Листи від Імідж Клубу: що робити, якщо отримав?
Доволі часто жителі Ужгорода і всієї України стали отримувати листи від Родинного Клубу, в яких їм обіцяють виграти великі грошові призи, всього лише замовивши певні товари з каталогу, доставка яких здійснюється поштою. Чи можна довіряти таким листам і як не натрапити на шахраїв?

 

Розберімось, хто ж такий цей Імідж Клуб і нащо він надсилає вам листи.

Нині торгівля поштою через каталоги доволі популярна серед людей похилого віку або людей з віддалених населених пунктів. Асортимент товару, який їм пропонують в магазинах їх села чи містечка може не змінюватися роками. А літні люди часто взагалі не мають можливості вийти до магазину через проблеми зі станом здоров’я. Саме тому і з’являються такі компанії, як Імідж Клуб, які продають свої товари через каталоги і проводять розіграші грошових призів серед своїх постійних покупців. Якщо вам прийшов каталог з продукцією та лист-запрошення взяти участь у розіграші, то не завадило б перевірити організатора на прозорість та законність його діяльності.

Як перевірити, чи законним є розіграш?

Знайдіть офіційний сайт і перевірте актуальність та частоту оновлення інформації, яка там вказана. Зазвичай, шахраї не витрачають багато часу та грошей на створення якісного контенту, вони роблять одну-дві сторінки де мінімум інформації. Також чесний організатор надає дані про переможців, де вони дають інтерв’ю на камеру.

Всі правила проведення розіграшів та умови замовлення товару мають бути написані юридично вірною мовою, не суперечити одне одному. Уважно перевірте, чи є всі потрібні підписи та штампи. Якщо все гаразд – можна впевнено робити покупку. Для прикладу, погляньмо на правила проведення розіграшу на офіційному сайті Імідж Клубу. Все сформульовано чітко, без підводних каменів, є всі підписи відповідальних осіб та штампи. Імідж Клуб діє відкрито, про нього пишуть великі видання, тому їм можна сміливо довіряти.

Залишилося ще одне питання: для чого компанії просто так дарувати гроші людям?

Головною метою проведення такого виду розіграшів є звичайне заохочення постійних клієнтів і реклама для нових. І головне, що варто пам’ятати – це не лотерея, ви автоматично стаєте учасником розіграшу, коли замовляєте товар з каталогу. Тож коли вам надіслали каталог з листом-пропозицією взяти участь у розіграші – не впадайте в паніку, ви нікому нічого не винні. Якщо така пропозиція не цікавить – проігноруйте її, але у разі, якщо все-таки вирішили випробувати свою вдачу, то постарайтеся перевірити організатора на чесність.

 

19 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів