Алкогольні будні на дорогах Закарпаття

Алкогольні будні на дорогах Закарпаття
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували три випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Тячівському районі.

 

У селі Руська Мокра Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Viрer», водій якого, неповнолітній місцевий житель, їхав без захисного шолома. Жодних документів на право керування юнак не надав, мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без належних документів. Від керування неповнолітнього правопорушника відсторонили, мотоцикл забрав його батько.  

У Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «ЗАЗ Славута», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Добрянське Тячівського району у стані алкогольного сп’яніння, який не мав документів на право керування. Водія доставили до лікарні, де виявили в нього 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У тому ж Тячеві поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2108», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував житель села Тячівські Лази у стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на  медосвідування в лікарню, де виявили в нього 1,36 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.     

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів