Мешканець Рахівщини вигадав оригінальний спосіб позбутися незареєстрованої рушниці

Мешканець Рахівщини вигадав оригінальний спосіб позбутися незареєстрованої рушниці
Слідчі Рахівського відділення поліції розпочали слідство за фактом незаконного поводження зі зброєю жителем села Луги. Чоловік викинув незареєстровану рушницю на території Карпатського біосферного заповідника і втік. Походження зброї та причини перебування чоловіка на території заповідної зони встановлюють.

 

Вчора, 11 вересня, працівники сектору кримінальної поліції Рахівщини отримали інформацію про те, що 10 вересня о 23:00, в селі Луги, на території Карпатського біосферного заповідника, в урочищі «Липів» знаходився чоловік з мисливським карабіном. Побачивши працівників лісової охорони, він викинув зброю і втік у невідомому напрямку.

Працівники поліції встановили особу чоловіка. Ним виявився 25-річний місцевий житель. Як з’ясували правоохоронці, зброя йому не належить. 

За фактом слідчі Рахівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правоохоронці встановлюють, на яких підставах чоловік перебував на території угідь.

Відділ комунікації Закарпатської області

 

12 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів