До уваги водіїв у м.Ужгород!

До уваги водіїв у м.Ужгород!
Рух містом буде ускладнено. водіїв попереджають про об'їзд.

 

У ніч із 12-го на 13 вересня у зв’язку з проведенням заходів з нагоди Дня Ужгорода, монтуванням головної сцени на площі Поштовій буде перекрито рух транспортних засобів на відрізку «вулиця Олександра Довженка-площа Поштова», - повідомили з департаменту міського господарства.

Об’їзд вказаної ділянки буде здійснюватися через вулиці Івана Крилова, Небесної Сотні з виїздом на площу Жупанатську, а також через площу Народну, Михайла Ломоносова, Юрія Гойди на вулицю Собранецьку.

Об’їзд автобусів міських маршрутів здійснюватиметься також через площу Народну.

Крім того, з 22 години 13 вересня у зв’язку з проведенням в Ужгороді сільськогосподарського ярмарку «Золота осінь» буде перекрито вулицю Льва Толстого на відрізку від провулку Мостового до площі Богдана Хмельницького (біля будинків на вулиці Льва Толстого, 31-46). Обмеження руху транспортних засобів діятиме до 8.00 17 вересня.

Об’їзд - через провулок Мостовий (довкола драмтеатру), Київську набережну з виїздом на площу Богдана Хмельницького, - інформують у департаменті міського господарства. Схема руху додається.

Обмеження руху транспортних засобів діятиме до 17 вересня 2018 року, прохання до водіїв врахувати при плануванні поїздок

Джерело: Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

12 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів