Голодні мешканці Закарпаття цуплять харчі як із магазинів, так і приватних обійсть

Голодні мешканці Закарпаття цуплять харчі як із магазинів, так і приватних обійсть
Осіб, причетних до вчинення крадіжок у Мукачеві, Ужгороді, на Берегівщині, Свалявщині та Тячівщині затримали співробітники поліції. За усіма фактами злочинів правоохоронці проводять розслідування.

 

Вчора, 11 вересня, працівники Тячівського відділу поліції розкрили крадіжку грошей від 21-річного мешканця селища Дубове. Полісмени з’ясували, що у кав’ярні, неподалік районного автовокзалу, 29-річний товариш викрав у потерпілого 4,500 гривень. За фактом злочину слідчі відділу розпочали слідство.

Працівники кримінальної поліції спільно з дільничними офіцерами Свалявського відділення викрили двох неповнолітніх дівчат, віком 15 та 16 років на крадіжці косметики з місцевого магазину на вулиці Духновича. Дівчата два дні поспіль приходили у магазин і з вітрини викрали декоративну косметику на суму, близько 1650 грн. Факт крадіжки зафіксували камери відеонагляду. Крадену косметику як речовий доказ у поліції вилучили.

У Мукачеві правоохоронці кримінальної поліції встановили особу жінки, яка у магазині взуття на вулиці Космонавта Беляєва викрала гаманець з грошима продавця. Сума збитку склала 2,500 гривень. Щодо підозрюваної, 33-річної  мешканки Мукачівщини, вирішують питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Поліцейські Берегівського відділу поліції за лічені години розкрили крадіжку свійської птиці з дворогосподарства мешканця села Великі Береги.  Причетний до крадіжки, 35-річний односелець потерпілого, у вчиненому зізнався і дав показові свідчення правоохоронцям. Крадене у нього вилучили та повернули власнику.

В Ужгороді дільничні офіцери поліції встановили особу жінки,  яка з місцевого  магазину викрала продукти харчування. Підозрювана, 31-річна мешканка обласного центру, раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За усіма фактами злочинів у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками статті 185 Кримінального  кодексу України - Крадіжка. Розслідування у справах  триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів