SAN FRANCISCO Creative House — столичний житловий комплекс із системою «розумний дім»

SAN FRANCISCO Creative House — столичний житловий комплекс із системою «розумний дім»
Критерії вибору нової квартири індивідуальні.

 

Для одних важлива інфраструктура району, інші беруть до уваги віддаленість від центру міста, треті — наявність інноваційних технологій управління будинком. І кожен з потенційних покупців акцентує увагу на репутації забудовника. Новий житловий комплекс компанії SAGA Development — SAN FRANCISCO Creative House — оцінять ті, хто не йде на компроміси.

Деталі, з якими важливо ознайомитися

·         Реалізацією проекту займається забудовник SAGA Development, відомий на українському ринкові нерухомості завдяки проектам RYBALSKY, CHICAGO Central House, RESIDENT Concept House, NEW YORK Concept House та іншим. Девелоперська компанія не тільки будує сучасні житлові комплекси, а й забезпечує їхнє якісне функціонування протягом багатьох років.

·         Проектом передбачено зведення двох житлових будинків (9- і 14-поверхового) і 8-поверхової офісної будівлі. Архітектура об’єкта нагадує міст Золоті ворота в Сан-Франциско.

·         Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією, яка передбачає можливість перепланування квартир.

·         Об’єкт відповідає всім вимогам, які висуваються до нерухомості класу «комфорт».

·         Очікуваний термін введення в експлуатацію — II квартал 2019 року.

Розмаїття пропозицій

Всього в житловому комплексі SAN FRANCISCO Creative House 269 квартир без обробки. На вибір потенційним покупцям запропоновано одно-, дво-, три- і чотирикімнатні варіанти площею від 36 до 100 м2. У кожній квартирі є простора кухня і спальна кімната, балкон, роздільний санвузол (за винятком однокімнатних варіантів, де санвузол суміжний), лоджія. Деякими варіантами планування передбачена гардеробна.

Висота стель — 2.75 м. Оскільки квартири пропонуються без обробки, ніщо не заважатиме втіленню в інтер’єрі навіть найсміливіших дизайнерських задумів.

Чому ЖК SAN FRANCISCO Creative House?

Купуючи квартиру в житловому комплексi San Francisco, ви вибираєте:

·         Транспортну доступність. Поряд із будинком знаходиться станція метро «Нивки» та зупинка міського транспорту. Дістатися до Хрещатика на автомобілі можна протягом 10–15 хвилин.

·         Продуману внутрішню інфраструктуру. Нижні поверхи будівель відведено під приміщення комерційного призначення. Планується відкриття IT-Hub, власної бібліотеки та Creative Lounge. На території житлового комплексу передбачено підземний паркінг.

·         Безпеку. Передбачена система цілодобового відеоспостереження.

·         Район з розвиненою інфраструктурою. Поряд із житловим комплексом знаходяться супермаркети, сервісні центри, кафе, ресторани, дитячі садки та школи, аптеки та стоматологічні кабінети, поштові та банківські відділення.

·         Інновації. Вагома перевага житлового комплексу — високотехнологічна система SFERA living system, покликана замінити традиційний ЖЕК. Впроваджено систему «розумний будинок», яка дозволяє автоматизувати управління всіма процесами в зонах загального користування. Передбачено станцію для зарядки електромобілів.

Детальну інформацію щодо вартості та умов придбання квартир в ЖК SAN FRANCISCO озвучать представники відділу продажів компанії SAGA Development. Звертайтеся!

 

14 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів