Свято на кордоні Закарпаття з Польщею пройшло під пильним оком прикордонників

Свято на кордоні Закарпаття з Польщею пройшло під пильним оком прикордонників
Режимні заходи та пропускні операції під час проведення українсько-польського Дня добросусідства успішно забезпечили учора прикордонники Чопського загону.

 

Міжнародний захід, відновлений після шістнадцятирічної перерви, провели на території тимчасового переходу в районі 127-го прикордонного знаку поблизу с. Лубня Великоберезнянського району. До урочистостей долучилися представники органів влади прикордонних регіонів України та Польщі, громадських організацій, прикордонної та митної служб дипломатичних та консульських установ, зокрема, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Польщі Андрій Дещиця та Перший секретар посольства Андрій Кучеренко.

З метою забезпечення безперебійного пропуску гостей свята  безпосередньо на кордоні було облаштовано мобільний комплекс прикордонного контролю та виставлено додаткові прикордонні наряди. Усього  військовослужбовцями  Чопського загону було оформлено 403 особи, з яких 202 іноземці. У ході святкової програми учасникам урочистостей також було представлено прикордонне відомство та здобутки Чопського прикордонного загону.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

16 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів