Новоспечені кухарі Міжгірщини випробовували себе у шкільних їдальнях м.Рівне

Новоспечені кухарі Міжгірщини випробовували себе у шкільних їдальнях м.Рівне
Міжгірська районна філія Закарпатського обласного центру зайнятості звернулася до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з проханням оцінити результати неформального навчання кухарів краю.

 

Претенденти на даний час працюють у шкільних їдальнях і прагнули отримати офіційне підтвердження своєї кваліфікації.

На базі навчального відділення РЦПТО ДСЗ, що у Рівному на вул. І.Підкови,17а, теоретичні знання і виконання практичного завдання оцінюють роботодавці. Членами кваліфікаційної комісії є знані, досвідчені майстри своєї справи, партнери навчального закладу Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»), рівненський шеф-кухар Сергій Холодовта Олександр Медведь (кафе «LOK»).

Світлана Руснак та Лариса Сятиня продемонстрували акуратність у роботі, чітке дотримання рецептур, а головне – велике бажання вдосконалюватися. Смачне і якісне приготування страв, вміння цікаво подавати та оформлювати – ось критерії, якими у роботі керуються кухарі. Саме так і потрібно готувати для дітей. Апетитні вареники, пельмені, пухка яєчня, м’ясний рулет, запечені овочі, солодкий рулет…Повноцінне меню для активних дітей! Під час роботи Олександр Медведь активно спілкувався із кухарями, давав професійні поради. Сергій Холодов оцінив роботу кухарів і поділився враженнями на своїй сторінці у Фейсбук. Аліса Хагенбрух, як завжди, вибаглива і принципова, підтвердила добрі професійні навички претенденток.

За результатами роботи обидві жінки отримали схвальні відгуки компетентної комісії. Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко пишається відмінними показниками у роботі практично усіх, хто звертається до навчального закладу. Навчальні кухня і ресторан – до послуг претендентів. Тут вони максимально розкривають свої таланти та здобувають почесні звання кухарів. Вона привітала закарпатців і вручила їм свідоцтва державного зразка.

Джерело: 7 днів

 

17 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів