Новоспечені кухарі Міжгірщини випробовували себе у шкільних їдальнях м.Рівне
Претенденти на даний час працюють у шкільних їдальнях і прагнули отримати офіційне підтвердження своєї кваліфікації.
На базі навчального відділення РЦПТО ДСЗ, що у Рівному на вул. І.Підкови,17а, теоретичні знання і виконання практичного завдання оцінюють роботодавці. Членами кваліфікаційної комісії є знані, досвідчені майстри своєї справи, партнери навчального закладу Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»), рівненський шеф-кухар Сергій Холодовта Олександр Медведь (кафе «LOK»).
Світлана Руснак та Лариса Сятиня продемонстрували акуратність у роботі, чітке дотримання рецептур, а головне – велике бажання вдосконалюватися. Смачне і якісне приготування страв, вміння цікаво подавати та оформлювати – ось критерії, якими у роботі керуються кухарі. Саме так і потрібно готувати для дітей. Апетитні вареники, пельмені, пухка яєчня, м’ясний рулет, запечені овочі, солодкий рулет…Повноцінне меню для активних дітей! Під час роботи Олександр Медведь активно спілкувався із кухарями, давав професійні поради. Сергій Холодов оцінив роботу кухарів і поділився враженнями на своїй сторінці у Фейсбук. Аліса Хагенбрух, як завжди, вибаглива і принципова, підтвердила добрі професійні навички претенденток.
За результатами роботи обидві жінки отримали схвальні відгуки компетентної комісії. Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко пишається відмінними показниками у роботі практично усіх, хто звертається до навчального закладу. Навчальні кухня і ресторан – до послуг претендентів. Тут вони максимально розкривають свої таланти та здобувають почесні звання кухарів. Вона привітала закарпатців і вручила їм свідоцтва державного зразка.
Джерело: 7 днів
-->
До теми
- Друге приміщення ліцею «TheoBand» освятили в Ужгороді
- Втратив ногу, але хоче повернутися на фронт: історія військовослужбовця із Маріуполя Артура Зайцева
- Ситуація із захворюваністю на ГРВІ та грип Закарпатті загострилася, школярі майже по всій області на карантині чи дистанційному навчанні
- На Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю
- «Робота для ВПО: ти потрібен». На Закарпатті стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія для переселенців
- Юні краєзнавці Закарпаття серед переможців ХІV Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців
- Уроки без телефонів, їдальні з терміналами та "стоячі" парти: що нового чекає школярів у цьому навчальному році?
- Знайти роботу із зарплатою понад 12 тис. гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
- На Закарпатті організували унікальну серію таборів для незрячих дітей зі всієї України (ФОТО)
- На Закарпатті очікуються грози
- Вірусні гепатити: медики краю про ситуацію на Закарпатті (ВІДЕО)
- В Ужгороді прощатимуться із полеглим на війні підполковником Сергієм Лущакевичем
- Дитячі літні табори нового формату проводять в Ужгороді (ВІДЕО)
- Встановлення меморіальних дощок видатним постатям обговорили в Ужгороді
- У Мукачеві створюють хаб для навчання та відпочинку молоді
- Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу (ВІДЕО)
- На Закарпатті створили Раду ветеранів (ВІДЕО)
- На Закарпатті встановили найбільшу в Європі скульптуру металевої кози
- У країні, де героїть, там вража сила не устоїть!
- На Закарпатті у річку Тересва випустили 18 тисяч мальків струмкової форелі
До цієї новини немає коментарів