Мукачівцю, який виростив коноплі на 10 млн грн, "світить" від 3 до 7 років за ґратами

Мукачівцю, який виростив коноплі на 10 млн грн, "світить" від 3 до 7 років за ґратами
26-річному чоловікові, який у селі Вінкове, що на Мукачівщині, вирощував коноплю за попередньою змовою групою осіб з метою збуту, у поліції повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком на 60 діб. Наркоплантацію правоохоронці ліквідували, вилучені стебла скерували на експертизу.

 

Нагадаємо, поліцейські Мукачівського районного відділення поліції спільно з працівниками управлінь карного розшуку та протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції, правоохоронці роти поліції особливого призначення під процесуальним керівництвом Мукачівської місцевої прокуратури згідно з Ухвалою суду в орендованому будинку у селі Вінково виявили наркоплантацію коноплі. 

Як з’ясували правоохоронці, 26-річний мукачівець на присадибній ділянці орендованого приватного будинку вирощував нарковмісні рослини у трьох спеціально облаштованих теплицях. До кущів також була підведена система безперебійного водопостачання. 

Під час проведення слідчих дій з плантації поліцейські вилучили 549 стебел коноплі, вартістю більше 10 мільйонів гривень.  

За ознаками частини 2 статті 310 Кримінального кодексу України – Незаконний посів та вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин, вчинені за попередньою змовою групою осіб з метою збуту у поліції проводять розслідування. Зараз фігуранту провадження вже повідомили про підозру у вчиненому та у суді обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під  вартою, строком на 60 діб. За вчинене мукачівцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від  трьох до семи років. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів