Двох іноземців, з вини яких загинула 15-річна закарпатка, затримали на кордоні

Двох іноземців, з вини яких загинула 15-річна закарпатка, затримали на кордоні
Чоловіка і жінку, які вчинили учора смертельну ДТП поблизу Ужгорода, затримали прикордонники у пункті пропуску «Тиса».

 

О 18.40 оперативно-черговою службою Чопського прикордонного загону було отримано інформацію від Національної поліції про розшук двох іноземців, які на трасі «Київ– Ужгород»у районі села Нижнє Солотвино скоїли смертельний наїзд на 15-річну дівчинку та втекли з місця події. Прикмети підозрюваних у злочині було оперативно доведено до усіх пунктів пропуску. Зокрема, поліцейські вказали, що розшукують хлопця та дівчину з числа хасидів.

Отримавши таку інформацію, прикордонники посилили контроль і за дві години у пункті пропуску «Тиса» виявили осіб зі вказаними прикметами. Про затримання підозрюваних прикордонники проінформували співробітників ГУНП у Закарпатській області. У подальшому, військові спільно з поліцейськими встановили, що підозрювані є громадянами Німеччини та Ізраїлю. Після вчинення ДТП вони залишили свій транспортний засіб та намагались виїхати за межі України на іншій автівці, яку зупинили перед пунктом пропуску.

Завдяки пильності та оперативності дій прикордонників, а також налагодженій роботі співробітників обох структур вдалось завадити втечі з країни підозрюваних у загибелі неповнолітньої дівчинки. Після того, як було складено відповідні процесуальні документи, іноземці вибули з пункту пропуску у супроводі слідчо-оперативної групи Національної поліції.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Нагадаємо, Автівка забрала життя неповнолітньої дівчини на трасі між Ужгородом та Мукачевом

 

18 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів