Підписаний новий Протокол Уповноважених Урядів України та Угорщини на прикордонних водах

Підписаний новий Протокол Уповноважених Урядів України та Угорщини на прикордонних водах
В угорському місті Шіофок, відповідно до статті 13 Угоди між Урядом України та Урядом Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах, підписаної 11 листопада 1997 року у м. Будапешт, з 10 по 13 вересня відбулась XXІІ нарада Уповноважених Урядів України та Угорщини.

 

Керівник української частини Робочої групи по охороні якості вод, перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області Олександр Балега прийняв участь у роботі наради.

Під час зустрічі Сторони інформували одна одну про стан реалізації заходів, спрямованих на подальший розвиток українсько-угорського співробітництва в галузі водного господарства на прикордонних водах з акцентом на виконанні заходів з підвищення надійності захисту населення і прикордонних територій від шкідливої дії вод, про стан гідрологічної і метеорологічної ситуації, здійснення контролю за якістю вод транскордонних водотоків.

За результатами зустрічі Уповноваженими Урядів України та Угорщини підписано протокол ХХІІ наради Уповноважених Урядів України та Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах.

 

19 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів