Відкритий Кубок Закарпатської області з тенісболу пройде в Ужгороді

Відкритий Кубок Закарпатської області з тенісболу пройде в Ужгороді
У суботу, 22 вересня, у великому залі спорткомплексу "Зінедін". До речі, на Закарпатті офіційні змагання з цього виду спорту пройдуть вперше.

 

Довідка: ТЕНІСБОЛ - командний вид спорту, в якому грають футбольним м'ячем через тенісну сітку на майданчику, розмірами схожим з волейбольним.

Змагання розраховані на 16 команд, які складаються мінімум з трьох людей. Спочатку буде проведено груповий етап змагань, а потім - серія матчів на вибування. Початок турніру заплановано о 9:00, старт реєстрації - о 8:30.
 
Кожен матч буде складатися з однієї партії, яка буде розігруватись до 21 набраного очка. Кількість гравців на полі під час матчу - три. Офіційний м’яч турніру - ALVIC QUANTUM №4.
 
Команди-призери очікують нагороди, які нададуть спонсори та партнери турніру – це футбольна форма від інтернет-магазину TEAMWEAR та вечеря у пабі CHESTER. 
 
Як зазначили організатори змагань, в даному турнірі можуть взяти участь всі бажаючі. Кількість команд-учасників обмежена - 16 команд, реєстрація триватиме до 20 вересня (або поки не набереться потрібна кількість команд).
 
Зареєструвати свою команду, сплатити внесок та дізнатись подробиці про турнір можна за телефоном 0953059450 (Тарас) або написавши на сторінку  "Soccer-org".

Джерело: Лобда

 

19 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів