Перший «Пакунок маляти» передав щасливій молодій мамі мер Ужгорода Богдан Андріїв

Перший «Пакунок маляти» передав щасливій молодій мамі мер Ужгорода Богдан Андріїв
Богдан Євстафійович привітав родину з поповненням, побажав здоров’я, добробуту, а маленькому Артему – щасливого життя і Божої підтримки.

 

Перші ужгородські родини з народженими у вересні дітками сьогодні отримали бебі-бокси. «Пакунки маляти» – набори найнеобхідніших речей, підгузків, одягу, косметичних засобів запроваджено з 1 вересня з ініціативи українського уряду.

Оскільки доставка на місця по всій Україні дещо затрималася, в Ужгороді департамент соціального захисту населення міськради отримав перші бокси лише вранці, почали їх сьогодні передавати батькам, у яких діти народилися на початку вересня і які подали заяви про бажання отримати набір.

Перший «Пакунок маляти» мамі Вікторії, яка живе на вулиці Олександра Можайського, передав міський голова Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович привітав родину з поповненням, побажав здоров’я, добробуту, а маленькому Артему – щасливого життя і Божої підтримки. Разом із мамою оглянули, що ж саме входить до набору. Жінка відзначила: все справді потрібне і дуже згодиться мамам, які виписуються з пологового.

Після хлопчика наступний бебі-бокс передали для дівчинки, яка нещодавно стала ще однією мешканкою ужгородської вулиці Петра Лінтура.

Наразі для Ужгорода надійшли лише перші понад два десятки «Пакунків маляти», очікується, що днями отримають і для жінок, що вже з 1 вересня стали мамами, і для всіх, хто надалі народжуватиме, а відтак і отримуватиме бебі-бокси безпосередньо в пологовому будинку.  

Вартість речей у «Пакунку маляти» – близько 5 тисяч гривень, всі соціальні виплати при народженні дитини при цьому збережено.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

19 вересня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів