«Ужгород» перемагає «Вільхівці», а «Севлюш» припиняє боротьбу в Кубку аматорів України

«Ужгород» перемагає «Вільхівці», а «Севлюш» припиняє боротьбу в Кубку аматорів України
У середу, 19 вересня, матчем «Ужгород» - «Вільхівці» завершився 16-й тур чемпіонату області з футболу. Цей поєдинок тримав напругу від початку й до завершальних хвилин гри. Попри перевагу господарів «Вільхівці» не давали можливості ужгородцям створити загострення біля власних воріт.

 

Перший тайм завершився без голів, друга половина зустрічі також завершувалася без голів. Однак, нападник гостей Віктор Жоффчак на 74-й хвилині отримав друге попередження й залишив команду «Вільхівці» в меншості. Незважаючи на чисельну перевагу, ужгородці ніяк не могли пройти через ешелований захист суперника, який інколи лише ціною фолів зупиняв нападників містян.  Так на 82-й хвилині капітан тячівського колективу Володимир Товт грубо сфолив на Сергієві Машталіру арбітр показав гірчичник. Але згодом саме Сергій приніс ужгородцям бажану перемогу. Вже на доданих арбітром хвилинах він метрів з 19 пробив у кут воріт суперника, кіпер «Вільхівців» Віталій Гринишин намагався парирувати цей постріл, однак м’яч зрикошетив від його рук у сітку власних воріт. Тож 1:0 перемагає «Ужгород» і впритул (на відстань одного очка) наближається до ФК «Середнє», яке займає другу сходинку.

А от лідер чемпіонату краю  - виноградівський «Севлюш» цього дня провів матч-відповідь на виїзді з ФК «Рочин» (Соснівка, Львівська область) у рамках 1/16 фіналу кубку аматорів України з футболу. Перша зустріч у Виноградові завершилася мінімальною перемогою виноградівців – 1:0.

А от виїзний поєдинок завершився цілковитим фіаско для закарпатської команди. З рахунком – 4:0 поступилися підопічні Валентина Слюсаря господарям. Тож у подальшу стадію кубку аматорів – 1/8 фіналу крокує «Рочин», а «Севлюш» може повністю сконцентруватися на чемпіонаті області й крокувати до свого першого в історії чемпіонського титулу.

Семен МИХАЙЛИК

 

20 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів