Електрична амністія: "Закарпаттяобленерго" повідомило, за що і як довго не штрафуватиме споживачів

Електрична амністія: "Закарпаттяобленерго" повідомило, за що і як довго не штрафуватиме споживачів
Електрики обіцяють звільнити від покарання всіх, хто добровільно повідомить про "ліве" підключення до електромережі чи розбитий лічильник

 

Дирекція ПрАТ «Закарпаттяобленерго» оголосила акцію, за умовами якої в разі, якщо споживач добровільно повідомить про проблеми з обліком електричної енергії, то звільняється від відповідальності. Про це інформує прес-служба товариства:

"Шановні споживачі! Якщо у вашому будинку є безоблікова розетка, дублюючий ввід, пошкоджений індикатор магнітного впливу на лічильнику, пошкоджений прилад обліку та/або пломба на ньому та інше, ви можете добровільно повідомити про такі факти ПрАТ «Закарпаттяобленерго» за номером телефону кол-центру 0-800-50-16-20 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів).

У разі добровільного інформування про вищезгадані факти Товариство гарантує звільнення від відповідальності (у тому числі від штрафів) за порушення правил, а також, за необхідності, забезпечить проведення заміни приладу обліку та приведення електроустановки до вимог чинного законодавства за рахунок Обленерго.

Повідомляти про подібні факти можна в термін із 20 вересня по 20 жовтня 2018 року!"

В обленерго також нагадали, що штрафи за виявлені контролерами порушення правил користування електричною енергією можуть сягати 70-80 тисяч гривень і навіть призвести до кримінальної відповідальності.

  

 

20 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів