Порахували: буревій у червні завдав Закарпаттю шкоди на 30 мільйонів. Чи дадуть гроші?

Порахували: буревій у червні завдав Закарпаттю шкоди на 30 мільйонів.  Чи дадуть гроші?
Про те, що Мінрегіон вирахував суму збитків, яку завдав Закарпаттю в червні буревій із градом, повідомляє керівник області Геннадій Москаль

 

Отже, як повідомляє Москаль, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України надало експертний висновок щодо наслідків стихійного лиха, яке сталося на території Закарпаття 12-13 червня 2018 року.

Згідно з висновками експертів на основі розгляду матеріалів Закарпатської ОДА, вартість робіт для здійснення заходів з ліквідації наслідків буревію складе майже 29,8 мільйонів гривень. "Йдеться про кошти для аварійно-відновлювальних робіт на автошляхах, соціальних об’єктах, адмінбудівлях, а також заходів із берегоукріплення в Іршавському, Тячівському та Хустському районах. Саме там буревій із градом наробив найбільше лиха", - додав Москаль.

З його слів, щоб скористатися вказаними грошима, відповідну постанову має прийняти  Кабінет міністрів України. У разі затягування процесу фінансування нагальних робіт із ліквідації наслідків негоди Закарпатська ОДА подасть до суду. 

 

20 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів