Екзоти та Європа: Куди восени їдуть закарпатці?

Екзоти та Європа: Куди восени їдуть закарпатці?
Осінь – ідеальний час для мандрів: уже не докучає спека, але досить тепло, щоб мандрувати з комфортом. Які подорожі на осінь планують закарпатці, журналісти Uzhgorod.net дізнавалися у турфірмі Трайдент Хіт.

 

Відпочинок на морському узбережжі восени обирає чимало закарпатців. Найбільший пік зазвичай припадає на шкільні канікули: тоді на курортах особливий ажіотаж.

"Серед лідерів продажів зараз Єгипет – хто не встиг побувати на морі влітку й хоче оздоровити дітей на осінніх канікулах, зупиняє вибір саме на цьому напрямку. З екзотів найчастіше обирають Шрі-Ланку і Домінікану. А от Емірати хоч і пропонують приємні ціни, їхати туди наші люди на поспішають – там уже багато хто був, тож беруть їх восновному по гарячих турах. Людей цікавить щось незвичне. Хочуть, щоб у подорожі була родзинка", – розповідає провідний менеджер турфірми Ольга Петрінко.

Як не крути, морський відпочинок має найбільший попит влітку. Восени ж туристи активно катаються Європою. 

"Серед екскурсійних турів восновному це Італія та Франція. Але разом із тим зараз частіше стали брати Швейцарію та Австрію. Швейцарія взагалі була для більшості закритою книгою: це й дорого, і потрібні були візи. Тепер же туроператори пропонуютьцікаві й доступні тури, що дозволяють познайомитися з абсолютно іншою країною та культурою. Крім того попит має подієвий туризм: приміром, зараз туристи підлаштовуються під Октоберфест у Будапешті й беруть екскурсійні тури саме на ці дати", – каже Ольга Петрінко.

Uzhgorod.net

 

21 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів