Спецоперація "Маячок" показала хто є хто на дорогах Іршавщини

Спецоперація "Маячок" показала хто є хто на дорогах Іршавщини
Правоохоронці Іршавщини з’ясовували, як водії транспортних засобів реагують на спецавтомобілі, що обладнані проблисковими маячками та спеціальними звуковими сигналами.

 

Вчора, 20 вересня, на вулицях міста Іршава та на під’їзних дорогах до райцентру відбулася спеціальна акція під умовною назвою «Маячок», яку влаштували поліцейські разом із місцевими вогнеборцями. На  акцію було запрошено й журналістів.

Спецавтомобілі, обладнані проблисковими маячками та спеціальними звуковими сигналами поїхали з Іршави в напрямку Білок. Більшість  водіїв, побачивши спецтехніку, зупинялись на узбіччі. Та були й такі, котрі її ігнорували. Поліцейські відразу ж реагували на такі порушення. На правопорушників складали адмінпротоколи за ч.3 ст.122 КУпАП, яка передбачає за дане правопорушення штраф у розмірі 510-680 гривень. Загалом до адмінвідповідальності притягнули чотирьох порушників. 

Начальник Іршавського відділення поліції Василь Негря зазначив, що проблема з  ненаданням переваги в русі спецтранспорту в районі існує і закликає водіїв за будь-яких обставин давати дорогу автомобілям «швидкої», поліції та рятувальників. Адже нерідко йдеться про найцінніше – життя та здоров’я людей. 

Аналогічні відпрацювання на Іршавщині триватимуть і надалі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів