Закарпатський фестиваль-ярмарок вина і традиційних страв "Bereg Fest" отримав "золотого" генерального партнера

Закарпатський фестиваль-ярмарок вина і традиційних страв "Bereg Fest" отримав "золотого" генерального партнера
Bereg Fest – один з найстаріших фестивалів Закарпаття, який пройде 22 та 23 вересня у селі Яноші на Берегівщині. На захід з’їдуться винороби з усього краю, щоб продемонструвати різноманітні сорти вина власного виготовлення.

 

Цьогоріч генеральним партнером найбільшого на Закарпатті фестивалю вина "Bereg Fest-2018" стала компанія-інвестор Avellana Gold.

Фестиваль, присвячений відродженню давніх закарпатських традицій, проводять у кінці вересня – у час збору врожаю винограду. Для відвідувачів готують насичену програму: дегустації, майстер-класи, конкурси та костюмовані дійства.

Незмінною родзинкою фестивалю стане конкурс на кращу дівчину в діжці – ритуальне чавлення винограду та великий ярмарок вина і традиційних страв закарпатського краю.

“Щороку Bereg Fest збирає понад 10 тисяч відвідувачів. Ми раді, що маємо нагоду долучитися до фестивалю, адже його підтримка – це хороший привід для промоції Закарпаття серед туристів, а, отже, і розвитку регіону. Крім того, на фестивалі оживають забуті споконвічні традиції, про які дізнаватиметься сучасне покоління”, – зазначив Андрій Смолін, голова українського представництва компанії Avellana Gold.

Нагадаємо, Avellana Gold – компанія-інвестор, яка займається розвідкою та розробкою родовищ корисних копалин на Закарпатті. У 2016 р. Avellana Gold придбала підприємства «Карпатська рудна компанія» і «Західна геологорозвідувальна компанія», що володіють спеціальними дозволами на видобуток і розвідку поліметалевих руд у Мужіївському, Берегівському та Квасівському родовищах. Компанія розробила проект з видобутку поліметалів, у який планує інвестувати близько $ 100 млн.

 

21 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів